VORES
DRIVKRAFT

DNA

HOLDET

  • Vi løfter i fællesskab og skaber et prestigefyldt show gennem teamets styrke
  • Vi tager os ikke kun godt af vores publikum, sponsorer og udstillere, men også af hinanden. De bedste løsninger opstår, når man har det godt

RESULTATER

  •  Vi tænker altid i værdi til publikum og leverer hvert år højtflyvende akrobatik, der giver adrenalin kick helt ned til tåspidserne.
  • Med faglige passion spotter vi de bedste kørere og tiltrækker verdensstjerner til startfeltet.

PUBLIKUM

  • Publikumstilfredshed er vores kæphest, og vi går altid den ekstra mil for at sikre meget tilfredse gæster

DIALOG

  •  Forventningsafstemning er halvdelen af løsningen
  • Vi bygger ethvert samarbejde med vores sponsorer og udstillere på langvarige relationer gennem tæt og konstruktiv dialog

INNOVATION

  • Vi er proaktive og udvikler løbende nye tiltag til, at imponere vores publikum og forbedre deres oplevelse af vores show
  •  Vi tør udfordre os selv, er omstillingsparate og går forrest med den nyeste udvikling indenfor baneopbygning, løbsafvikling mm.

VORES DNA

Team Yamaha Supercross & Freestyle Shows DNA er vores unikke og effektive tilgang til at skabe resultater.

Hos Yamaha Supercross & Freestyle Show ved vi, at intet kommer uden hårdt arbejde og en ydmyg indstilling til konstant at forbedre egen indsats.

Vi er i fortsat udvikling og er hele tiden opmærksomme på, at spotte de bedste kørere og tiltrække verdensstjerner, som kan imponere vores publikum.

Vi brænder for at lave et show i verdensklasse, og elsker at skabe resultater for, at få henrykte gæster, udstillere og sponsorere.

Med et højt kendskab til cross vil vi sammensætte et spektakulært show, med et stjernebesat felt med en god bredde af mange nationaliteter, så der under løbet, bliver kamp til stregen blandt alle profilerne.
Kørerne præsenteres en perfekt bane, som skal give udfordring, men også mulighed for at overhale, så vi hele tiden sikrer løbet udvikling og kamp til sidste finaleheat til glæde for publikum.
 
Publikum skal tabe kæben over hvad der er muligt, at udføre af akrobatiske tricks på en motorcykel.
 
Gæsterne skal gå hjem med en følelese af, at Yamaha Supercross & freestyle show er 100 % Supercross, 100 % Freestyle & 200 % Show.
Alt dette og meget mere er vi!