VIL DU OGSÅ VÆRE VIP

VIP Billetten giver adgang til de bedste pladser i Jyske Bank Boxen (L13 & L14), samt et VIP lounge område med rock bar omme bag tribunerne.

 Loungen er specielt indrettet til Yamaha SuperCross & Freestyle Shows VIP gæster. I loungen er der fadøl, husets vin og vand ad libitum, musik og rå cross hygge, og så er der selvfølgelig rig mulighed for at “networke”.

 

Alle VIP billetter har nummererede siddepladser og i restauranten er der reserveret plads ved et bord. Bordene kan variere i størrelse og man kan komme til at sidde med andre gæster.

Dog vil billetter købt samlet altid blive placeret sammen.

Som VIP gæst får Du mange velsmagende retter at vælge imellem, fra en indbydende buffet i restauranten der ligger på 1. sal under Jyske Bank Boxens tag.

Som VIP gæst har du fadøl, vand og husets vin ad libitum hele aftenenen, samt gratis adgang til pit’en, hvor Du kan møde alle de kendte kørere. Derudover ligger der i restauranten gratis løbsprogram.

 

Der bliver rift om billetter, så sørg for at være ude i god tid.

 

Vi glæder os til at se Dig til et brag af et show!

Hvad indeholder et VIP arrangement?

• SX billet
• Stor lækker buffet
• Fri øl, vin og vand
• Fri snack i VIP lounge baren
• Løbs program
• Fri adgang til ryttergården

Lækkert og stort udvalg af mad, bestående af 2 kolde forretter, 2 hovedretter med tilbehør og 2 lækre desserter.  Dertil serveres fadøl, husets vin, vand og sodavand ad libitum .

I placeres ved borde i restauranten, hvor der som udgangspunkt kan sidde enten 6 eller 10. Derfor vil selskaber som ikke optager hele borde kunne blive placeret sammen med andre. Dog undtaget selskaber med mere end 10 personer.
 
VIP-restauranten er åben
 
fredag fra 17.30 – 19.30
lørdag fra 16.30 – 18.30
 
VIP-baren er åben
 
fredag fra 19.30 – showet er slut
lørdag fra 18.30 – showet er slut
 
Ved showstart lukker restauranten på 2. etage.
Efter showstart skal alle drikkevarer hentes i VIP baren i stueplan.
I baren vil der være snack og festlig stemning.
 
Alle siddepladser er nummererede i sektion L13 & L14
VIP
VIP-MCH
VIP MCH
VIP MCH

Seneste nyheder