Kongen skadet i Dortmund

Når Yamaha SuperCross & Freestyle Show 2024 ruller igennem Jyske Bank Boxen om kun en uge, så skal der krones en ny mester. Det skal der fordi franske Boris Maillard, der var suveræn i 2023 og sikrede sig titlen som King of Herning, desværre må sidde ude med en skade. Franskmanden, der er en mangeårig genganger på supercross-banen, har ellers prøvet alt for at blive klar, men med det brækkede kraveben og den skadede skulder han pådrog sig til det internationale supercross i Dortmund, har det ikke været muligt at kunne stille op på forsvarlig vis.

Vi ønsker selvfølgelig Boris god bedring og håber han snart er på banen igen. I stedet bliver det italienske Lorenzo Camporese der udfylder pladsen hos RGS Suzuki Schneider Racing når det går løs på næste fredag. Så hvem bliver konge i 2024? Bliver det en af dem der har prøvet det før – vi har to kørere på startlisten som har taget titlen – eller bliver det et helt nyt navn til historiebøgerne?

Foto: Mikkel Wendelboe