Teams i Jyske Bank Boxen 2024 – RGS Suzuki Schneider Racing

De gule fra RGS Suzuki Schneider Racing løb med titlen som konger af Herning i 2023, og med et særdeles potent line-up i år, kunne det sagtens ske igen. Her har man nemlig til 2024 fået Thomas Ramette tilbage under teltet, efter franskmanden er vendt tilbage til sine gule rødder med Suzuki. Ramette har før vundet titlen som Kongen af Herning to gange, og ved sin side får han en italiener. Lorenzo Camporese har stor erfaring med supercross på tværs af Europa, og han bliver sjov at følge. Til slut er der også dansk på plakaten, i form af Martin Bak, der tager sin anden tørn til supercross nogensinde.

”Vi fik føjet en femte sejr i Herning til, da vi vandt sidste år, så det er vi jo stolte af. Vi er som altid med fordi det bare er rigtig fedt og sjovt at være en del af, og så selvfølgelig for at vise Suzukierne frem og kaste lidt gul glans over showet! Vi glæder os rigtig meget til at have Thomas tilbage! Ham har vi før haft forrygende weekender sammen med, og vundet, så det er godt at have ham tilbage under teltet – og på en gul, ikke mindst. Lorenzo er et nyt bekendtskab, som vi glæder os rigtig meget til at hilse på – og se hvad vi kan få ud af! Og Martin er med for andet år i træk, for oplevelsens skyld, og for at suge endnu mere til sig. Vi føler vi har et godt og komplet line-up i år, og vi glæder os til det – og til at hilse på venner, sponsorer og fans i ryttergården!”

Kørere 2024:

#6 – Thomas Ramette – FRA – Suzuki

#54 – Martin Bak – DAN – Suzuki

#384 – Lorenzo Camporese – ITA – Suzuki

Foto: Mikkel Wendelboe