Teams i Jyske Bank Boxen 2024 – AMX Racing Team

Som altid er AMX Racing Team stærkt besat, når de ruller ind i Jyske Bank Boxen, med en garde af både skandinaviske navne og en stærk franskmand. Fra Norge kommer Magne Klingsheim, der tidligere har kørt VM og været med for Norge ved Motocross of Nations, mens man fra Sverige igen har Martin Holm på holdkortet. Martin kørte for teamet sidste år i Herning, og har ligeledes været en del af deres DM udendørs. Fra Frankrig kommer Hugo Manzato, der er et ubeskrevet blad, men som har solid erfaring fra supercross i Europa igennem flere sæsoner.

”Vi glæder os helt vildt til igen at være en del af Danmarks bedste show, og vi glæder os meget til at se vores to nordiske venner på banen. Og så glæder vi os da også til at vise vores team frem, sammen med vores nye franske kører, som vi glæder os til at lære at kende! Vi er helt sikre på at det bliver en fantastisk weekend, og vi ser frem til at hilse på alle venner og fans!”

Kørere 2024:

#100 – Magne Klingsheim – NOR – KTM

#716 – Martin Holm – SVE – KTM

#965 – Hugo Manzato – FRA – Husqvarna

Foto: Mikkel Wendelboe