Norden rigt repræsenteret til Yamaha SuperCross & Freestyle Show!

Når der skal køre supercross i Jyske Bank Boxen den første weekend i februar, så bliver det med et massivt nordisk aftryk på startlisten. Foruden de mange danskere, så kommer der nemlig ikke mindre end 4 nordmænd, 3 svenskere og en enkelt finne, til at tænde op under tribunerne! Blandt dem er mange spændende navne, ikke mindst unge Anton Nordström Graaf, der både har kørt VM, lavet flotte resultater i det svenske mesterskab, og som har vist sig at have godt styr på at køre supercross. Eller måske norske Magne Klingsheim kan lave overraskelsen? Nordmanden har flere års erfaring i VM bag sig, og har også kørt for Norge til Motocross of Nations før. Andre Högberg har desuden kørt en del DM i 2023, så han er vant til at tage kampen op med danskerne! I det hele taget er det en spændende gruppe nordiske kørere vi har med, og det er godt at se vores naboer stærkt repræsenteret! Vi byder også alle svenske, norske og finske fans velkommen i Jyske Bank Boxen!

Nordiske kørere 2024:

#9 – Rene Ranniko – FIN – Suzuki

#22 – Runar Sudmann – NOR – Stark

#98 – Marcus Christensen – NOR – Husqvarna

#100 – Magne Klingsheim – NOR – KTM

#199 – Henning Farstad – NOR – Honda

#464 – André Högberg – SVE – Yamaha

#667 – Anton Graaf – SVE – Kawasaki

#716 – Martin Holm – SVE – KTM

Foto: Mikkel Wendelboe