Officiel fabrikskører til Yamaha Supercross & Freestyle Show!

Når årets supercross går ned på banen i Jyske Bank Boxen, så bliver det med par ting som ikke sker hver dag. For det første, er det første gang en ren elektrisk motocrosscykel tager kampen op med de traditionelle cykler på banen. Men ikke nok med det, for vi har en fabrikskører med oven i købet. For ikke nok med at cyklen er med for første gang, så har Stark Future tilmed sendt Jorge Zaragoza, der officielt er tilknyttet fabrikken, for at være en del af ræset i år! Spanske Jorge Zaragoza har opnået meget med sin sport, været et af de store talenter i VM i mange år, og ikke mindst repræsenteret Spanien ved Motocross of Nations flere gange.

Det sidste stykke tid har spanieren som nævnt været tilknyttet Stark Future-fabrikken, der trods svensk ophav ligger i Spanien, og kørt en del supercross for dem. Derfor er vi spændte på at se hvad spanieren kan gøre på sin elektriske maskine, lige op med alle de andre cykler på bommen, når det går løs til Yamaha Supercross & Freestyle Show 2024!

Jorge Zaragoza kommer til at holde under teltet hos WestcoastMX Tørring Racing Team, hvor du kan se nærmere på cyklen, og stille spørgsmål til den.

Foto: Antti Peltola