Danskere i Jyske Bank Boxen 2024 – Caspar Ankjær #57

Du troede du havde fået danskere nok at heppe på i Jyske Bank Boxen, men det ved både du og vi, at det har man aldrig helt, vel? Så det må vi hellere gøre noget ved. Vi skal have en debutant mere, selvom det er sent og startlisten egentlig var færdig. Hvorfor? Fordi danskerne bare får taget til at lette i Jyske Bank Boxen! Vi glæder os derfor til at se Caspar Ankjær indtage arenaen! Det er første gang Caspar er med, men at han er hurtig, har han ved flere lejligheder bevist udendørs! Så der skal helt sikkert holdes øje med sjællænderen, der skal i aktion for første gang på sin nye blå maskine!


Caspar Ankjær: ”Jeg ser frem til en virkelig fed weekend i Jyske Bank Boxen! Det bliver det første supercross jeg kører, og samtidig mig første løb for Filten Racing. Stemningen i hallen er altid helt speciel, og det bliver virkelig fedt at være en del af det. Jeg vil gøre hvad jeg kan for at bidrage til noget fedt race, og så ser jeg bare frem til en god weekend, med teamet, venner og familien.”


Find Caspar med nummer #57 på cyklen i Jyske Bank Boxen!