Teams i Jyske Bank Boxen 2024 – YSR Yamaha Filten Racing

Filten Racing kommer med begge danske mestre i motocross 2023 på holdet! Mathias Jørgensen tog desuden VM-point sidste år, og stak jo som bekendt af med titlen som bedste dansker til Yamaha Supercross & Freestyle Show 2023, da han vandt Danish SX Race – som YSR Yamaha Filten Racing også er sponsor og ambassadører for. I år har man også Rasmus Pedersen med, som uden tvivl er et af Danmarks største talenter, og som skal køre i Jyske Bank Boxen for første gang. Som sidstemand har vi franske Kevin Ballanger, der har repræsenteret teamet før, og altid er god for en god og solid fight på banen!

Bo Filtenborg: ”Vi glæder os som altid til det! Det er et helt specielt arrangement at være en del af, og det betyder meget for os. Og så glæder vi os til at se kørerne på banen. Mathias vandt jo Danish SX Race sidste år, og det er vi glade for. Vi bakker meget op om det tiltag, for vi synes det er fedt at danskerne får et sted hvor de kan vise sig frem og give os noget fedt ræs. Så glæder vi også til at have Rasmus med for første gang. Vi ved hvad han er i stand til, og det bliver fedt at have ham med i Jyske Bank Boxen. Kevin Ballanger er altid solid, han har kørt for en del gange efterhånden, og gør det altid godt. En solid trio de tre. Så det korte af det lange er at vi bare glæder os til at se alle i Herning lige om lidt!”

Kørere 2024:

#21 – Mathias Jørgensen – DAN – Yamaha

#221 – Kevin Ballanger – FRA – Yamaha

#572 – Rasmus Pedersen – DAN – Yamaha

Foto: Mikkel Wendelboe