Danskere i Jyske Bank Boxen 2024 – Mathias Jørgensen #21

Mathias Jørgensen er klar igen, og sidste års vinder af Danish SX Racing sponsored by YSR Yamaha Filten Racing i Jyske Bank Boxen, har nået meget, siden vi så ham på banen i 2023! Han har fået VM-debut, taget VM-point og er blevet dansk mester i MX1-klassen. Mathias skal ud at køre mere VM i 2024, men først skal han selvfølgelig forbi Yamaha Supercross & Freestyle Show, for at forsvare sin titel, og give publikum en på opleveren!

Mathias Jørgensen: ”Der er altid en helt speciel stemning i Jyske Bank Boxen, og det er fedt at kunne mærke publikum helt tæt på. Så jeg kommer til at give 100% som jeg plejer. Nu har jeg jo også en danskerheat-titel at forsvare, og det kunne da være sjovt hvis man kunne stikke en kæp i hjulet på et par af udlændingene også. Jeg glæder mig, og jeg håber at se så mange som muligt på tribunerne!”

Find Mathias med nummer 21 i Jyske Bank Boxen!

Foto: Mikkel Wendelboe