Danskere i Jyske Bank Boxen 2024 – Mads Rasmussen #7

Mads er debutant og skal køre til Yamaha Supercross & Freestyle Show for første gang, men derfor er han bestemt ikke nybegynder. Mads har blandet sig i toppen af et hav af danske serier udendørs, og selvom der har været et par pauser imellem, så er han altid god for en bundsolid indsats, med et dedikeret og teknisk fint touch.

Mads Rasmussen: ”Supercross i Jyske Bank Boxen er et event i særklasse. Jeg glæder mig meget til at være med for første gang. Det kræver teknik og snilde at være med, fordi supercrossbanerne er så komprimerede og fede som de er. Det har for mig altid været en drengedrøm at køre Supercross i Herning, så det bliver helt vildt fedt, og der skal slet ikke være nogen tvivl om, at jeg vil gøre mit allerbedste!”

Find Mads Rasmussen bag ved #7 på banen i Jyske Bank Boxen!