Danskere i Jyske Bank BOXEN 2024 – Kenneth Kaalund #444

Kenneth Kaalund plejer altid at gøre en god figur i Jyske Bank BOXEN, og selvom han har travlt med at træne andre kørere, så er han altid god for en fight når bommen falder. Og Kenneth glæder sig da også til at være en del af Yamaha Supercross & Freestyle Show endnu engang, som han planlægger at gøre ekstra meget for at blive klar til.

Kenneth Kaalund: ”Det betyder alverden, som dansker, at være en del af Supercross i Jyske Bank BOXEN, og det er så fedt at være en del af, at det kan være svært at koncentrere sig om andet. At hilse på så mange fra den danske crossverden som kører til sådan et event, det er en ovenud fantastisk følelse og fornemmelse. Jeg vil forsøge at bringe en bedre køreform til 2024, end tidligere, og dermed også mere ræs!”

Kenneth Kaalund har nummer #444 til Yamaha Supercross & Freestyle Show 2024.

Foto: Mikkel Wendelboe