JØ Honda Racing klar igen!

JØ Honda Racing er en fast bestanddel af Yamaha Supercross & Freestyle Show, og den røde armé kommer selvfølgelig til at være plads igen, når det går løs i starten af februar! Her har man igen hentet yderst kompetent fransk forstærkning, samtidig med at der bliver Herning-debut til en dansk favorit, som har ventet mange år på den. Teamejer Jens Øriis glæder sig i hvert fald til at være en del af showet endnu engang!

Jens Øriis: “For det første er jeg virkelig glad for at vores danske kører, Jakob Kjær Nielsen, har lyst til at prøve supercross i Jyske Bank Boxen for første gang. Det bliver sjovt at følge ham! Desuden skal franske Jason Clermont køre for os for 3. gang, og det er vi også glade for. Han har været i finalen hver gang, og har næsten taget alle starter han har været med i. Vi stødte faktisk på ham ved et tilfælde i Frankrig i efteråret, og allerede her lavede vi en halv aftale om at han skulle køre for os igen i Herning. Det er fedt at være en del af supercross. Når man har været en del af det i alle årene efterhånden, så møder man jo alle de voksne drenge, man selv har lavet blockpass på i tidens løb. Og så skal vi ikke glemme hyggen. Den er også vigtig, og noget der er meget af i Herning. Vi håber i det hele taget bare på gode starter, fairplay, og helst ingen skader!”

Foto: Mikkel Wendelboe #591