RGS Suzuki Schneider Racing går efter endnu en sejr!

Når der køres Yamaha Supercross & Freestyle Show, så er RGS Suzuki Schneider Racing som regel en del af løjerne! Og det er det gule team, selvfølgelig også i år. Her kommer man til at gå efter at gøre fire sejre hidtil, til hele hånden fuld, når bommen falder den første weekend i februar. Og man kommer med stærke og spændende navne! Først og fremmest med franske Boris Maillard, der altid er en af favoritterne og et velkendt ansigt i Herning. Så giver man også debut i gult til danske Sam Korneliussen, der er kommet til teamet som en yderst spændende forstærkning! Og til sidst har man danske Martin Bak med, der kører første gang i Herning.

Søren Schneider: ”Vi har jo faktisk vundet i Herning fire gange – 3 i træk! Og vi er helt sikkert med fordi det bare er rigtig sjovt at være en del af, og selvfølgelig for at vise de gule farver og Suzuki lidt frem! Det er jo også at støtte sporten selvfølgelig, og så fordi det er en rigtig god måde at starte sæsonen op på. Vi glæder os til at se Sam debutere i gult – han har jo kørt supercross mange gange, og kommer efter en flot 2022-sæson. Maillard er bare bundsolid, og gjorde det rigtig godt til ADAC SX Cup i Dortmund senest, så han er tændt og kan køre med om placeringerne i toppen. Og Martin Bak er med for oplevelsens skyld, og for at suge til sig. Så alt i alt er det et godt line-up vi har i år, og vi glæder os!”

Foto: Mikkel Wendelboe #591