Rasmus Daugaard ser frem til debut i Jyske Bank BOXEN!

Endnu en dansker er blevet tilføjet startlisten, og igen er det en debutant der stiller til start til Yamaha Supercross & Freestyle Show! Det drejer sig nemlig om Rasmus Daugaard, der har knoklet sig vej op igennem rækkerne udendørs i de senere år, og nu altså er udset til at debutere, når det går løs i første weekend i februar. Og Rasmus glæder sig til at være med til det hele!

Rasmus Daugaard: ”Allermest så glæder jeg mig virkelig til at få prøvet mig selv af til et rigtigt supercross-løb, i stedet for bare at ligge og træne supercross kun. Jeg håber selvfølgelig det kommer til at gå godt. Jeg har tænkt mig at køre ud og gøre mit bedste, og så må det eller briste eller bære. Og hvorfor folk skal komme og se supercross? Det er meget nemt, det skal de da, fordi det uden tvivl kommer til at blive et super fedt show!”

Foto: Mikkel Wendelboe #591