Tørring WestcoastMX melder klar til kamp!

Når Yamaha Supercross & Freestyle Show 2023 ruller igennem Jyske Bank Boxen i Herning, så bliver det igen med et stærkt samarbejde under det ene telt i ryttergården! WestcoastMX og Tørring MX er nemlig gået sammen om at præsentere et stærkt internationalt line-up til startlisten, som sagtens kunne tænkes at tage sejren hjem igen – som det jo var tilfældet sidste år! Og både Henrik Møller fra WestcoastMX og Frank Jørgensen fra Tørring MX, glæder sig rigtig meget til det går løs! Og til at se hvad Charles Lefrancois, Hugo Basaula, Runar Sudmann og danske Asger Martens kan trække frem ad hatten!

Henrik Møller, WestcoastMX: ”Vi ser frem til et brag af en weekend! WestcoastMX har igen i år valgt at samarbejde med Tørring MX. Det giver os mulighed for at kunne stille op med et super skarp felt. Nemlig i form af Charles fra Frankrig, Hugo fra Portugal, Runar fra Norge og vores nye mand, Asger Martens fra Danmark – som træner alt hvad han kan, for at give publikum en fed oplevelse. Vi ser Supercross Herning som startskuddet på MX-sæsonen. Derfor er det altid en fest at mødes med sponsorer og folk bag teamet. Sidste år stak vi af med sejren og det går vi selvfølgelig efter igen i år!”

Frank Jørgensen, Tørring MX: ”Vi har været med hvert år siden 2013, så det er blevet til nogle år efterhånden. Vi vandt jo sidste år, så vi vil selvfølgelig gerne have en førsteplads. Vi er glade for at have Charles Lefrancois med. Han er altid garant for en sikker og god præstation, og han kunne godt gøre det rigtigt godt. Så er vi også glade for at have Hugo med. Han er jo virkelig en karakter. Flot og unik stil på cyklen, og så har han også bare en formidabel karisme – både på og udenfor banen. Vi glæder os til supercross, som vi gør hvert år. Det er en god start på sæsonen. Jeg håber der kommer rigtig mange danske publikummer, for at bakke de danske kørere 100% op. Der skal virkelig lyde ros herfra, til alle de danske kørere der stiller op i Herning. Det er bare noget helt specielt, og det er så fedt at være en del af. Til slut vil jeg også gerne sige en enorm tak til alle de frivillige og hjælperne. Både i teamet, men også til alle dem der står med flag, laver bane eller på anden måde sørger for at det bliver til noget – år efter år!”

Foto: Mikkel Wendelboe #591