Danske talenter klar for Fastlane Racing Team!

Det bliver med en ung og talentfuld besætning, Fastlane Racing Team stiller til start i Herning! Det helt nye team i dansk motocross, har først og fremmest Marcus ”Bobbi” Petersen med. Marcus har kørt med i Herning flere gange før, og har sat sig for at gøre en om muligt endnu bedre figur i år! Med sig under dugen får Marcus en spændende dansk debutant, i form af Mads Fredsøe. Mads kørte flere gange i top 10 i EM i 125cc sidste år, og bliver et særdeles spændende bekendtskab. Teamet bliver også godt repræsenteret i 65cc, af talentfulde Willads Gordon, og det er da også en spændt teamchef der ser frem mod Yamaha Supercross & Freestyle Show 2023!

Christian Brigsted: ”I 65cc har vi Willads Gordon med, som vi glæder os meget til at følge i både Jyske Bank Boxen, såvel som i sæson 2023. Han har trænet hele vinteren i Red Sand i Spanien og udviser et højt niveau og masser af fart. På Yamaha YZ250 har vi Marcus ”Bobbi” Petersen, der ligesom Willads kører for Fastlane Racing Team i hele sæson 23. Bobbi får sin 5. tur i manegen, som han ser meget frem til. Han har fuld sving i sin træning så han er klar når det gå løs. Vi har i samarbejde med MX-Shop desuden fået Mads Fredsøe med på holdet i Herning. Normalt er vi jo et rent Yamaha team, men når chancen byder sig, for at have så talentfuld en ung kører med på teamet til Supercross i Herning, så er det med at slå til. Vi glæder os meget til at se hvad Mads kan præstere i Jyske Bank Boxen. Han har et massivt talent, og er aldrig bleg for at fyre den af. Supercross er jo for os dels en måde vi kan promovere vores sponsorer og vores hold, men ligeledes vores forretning. Vi glæder os enormt til Jyske Bank Boxen igen i år!”