Fastlane AMX Racing med stærkt line-up i Jyske Bank BOXEN!

Fastlane AMX Racing har i mange år været en fast bestanddel, når der er blevet kørt Yamaha Supercross & Freestyle Show i Herning. De kommer igen i år, med et stærkt line-up, ledt an af danske Frederik Goul Jensen. Med sig under teltdugen, får Frederik franske Calvin Fonvielle, og så et nyt svensk islæt, i form af Martin Holm, der også var med i Herning sidste år. Og det er da også en teamejer der glæder sig til at det går løs i Herning.

Mikael Andersen: ”Herning Supercross er for os i Fastlane AMX Racing Team en platform hvor vi sammen med vores sponsorer, kan vise os frem. Vi støtter op om Herning Supercross så meget vi kan, da vi mener det er utrolig vigtigt for vores sport. Det er Danmarks fedeste motocross-show, og vi ville ønske der var flere løb end bare det her ene. I år har vi Calvin Fonvielle med, som vi ser meget frem til at hjælpe. Han er en meget dygtig og taknemmelig gut, der virkelig kan køre motorcykel! Så har vi også Martin Holm fra Sverige med, som vi glæder os til at byde velkommen i vores team i Herning. Og så har vi selvfølgelig også Frederik Goul, som lige nu træner hårdt for at være helt klar til Herning. Vores forventninger er en samlet top 3 med Calvin. Og så har vi en godt kørende Goul, som vi håber og tror på kan blive bedste dansker. Martin Holm er ny mand, så vi håber da at kunne hjælpe ham i finalerne begge dage!”

Foto: Mikkel Wendelboe #591