Danskere i Jyske Bank BOXEN – Magnus Smith!

Magnus Smith er et af Danmarks største talenter. Han bragede igennem under Herning Supercross 2022 – selvom han kun kørte på sin 250’er, og siden har han fortsat udviklingen. Han var med helt fremme i kampen om DM i 2022 i MX2-klassen, og han gjorde sig fint bemærket både til de åbne tyske mesterskaber og til EM. Han bliver værd at følge i Jyske Bank BOXEN!

Magnus Smith: ”Jeg synes det er mega fedt at køre supercross, og så er det at køre supercross hjemme i Danmark bare noget andet. Publikum kommer primært for at se os danskere og det er det som gør det så fedt. Jeg har aldrig kørt et løb hvor der var så fed stemning, og så mange publikummer som heppede på en, som der er i Jyske Bank BOXEN. Så hvis der sidder nogen derude og læser med, som aldrig har været der, så anbefaler jeg at man skynder sig ind og køber billetter, og forbereder sig på en sindssyg weekend. Med masser ræs, hygge og total god stemning – og en mulighed for at møde alle kørerne. Desværre pådrog jeg mig en skade til det tyske mesterskab i supercross i Stuttgart, i starten af november. Men jeg arbejder hårdt på at komme tilbage hurtigst muligt, og mit mål er selvfølgelig at køre i Herning!”

Foto: Mikkel Wendelboe #591