Danskere i Jyske Bank BOXEN – Asger Martens!

Der er under en måned til at vi ses alle sammen i Jyske Bank BOXEN, til Yamaha Supercross & Freestyle Show, og derfor skal vi da også lige have præsenteret 12. og sidste dansker på bommen! Asger Martens kørte en fantastisk sæson 2022 udendørs, hvor han sluttede i den samlede top 10 i DM i MX2-klassen. Han er derfor klar til at prøve sig af i Herning, og det er en ung mand der glæder sig rigtig meget til at være med!

Asger Martens: “Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at køre med til Yamaha Supercross & Freestyle Show 2023, da det er et super fedt event! Det bliver så vildt at opleve tilskuerne og energien i Jyske Bank BOXEN. Det er uden tvivl også en super oplevelse at være med til, når man sidder og kigger med på lægterne, for alle dem der kommer. Jeg ser i det hele taget bare frem til en weekend med noget kanon ræs!”

Foto: Mikkel Wendelboe #591