YSR Yamaha Filten Racing klar til Jyske Bank BOXEN!

Når bommen falder til Yamaha Supercross & Freestyle Show i starten af februar, så kommer YSR Yamaha Filten Racing med en yderst potent trio! Det danske team, der har været en fast og stor bestanddel af Danmarks mest actionfyldte arrangement de seneste år, har både dansk og fransk dynamit under teltet, i form af danske Mathias Jørgensen, franske Kevin Ballanger og franske Lukas Imbert, ligesom de har haft en finger med i spillet, i at få det helt nye Danish SX Race sponsored by YSR Yamaha Filten Racing koncept skruet sammen. Et ræs i ræset, hvor alle danskerne kører mod hinanden over to aftener! Og teamejer Bo Filtenborg, han glæder sig!

Bo Filtenborg: ”Altså jeg håber da Mathias vinder, men lad os nu se. Han skal over og lave noget ballade, og han glæder sig til at komme i gang på 450’eren. Han er i Spanien for at forberede sig, og han træner godt igennem. Vi glæder os i hvert fald. Det nye koncept med danskerheat er super fedt, og noget jeg personligt glæder mig til, så det er noget vi godt vil støtte. Der skal ske noget og vi skal have flere danskere på banen! Som team er det fedt at være i Herning. Man kan få teamet vist, feste og fejre tingene med sponsorer og kørere, det bruger vi det i hvert fald til. Der er god stemning og det er meget intenst. Det er noget helt andet cross.”

Foto: Mikkel Wendelboe #591