Danskere i Jyske Bank BOXEN – Marcus Rene Petersen!

Det er stadigvæk jul, så lad os da bare køre videre i gavehumør, med en bekræftet dansker mere på startlisten! Marcus Rene Petersen er nemlig klar til endnu en tørn i Jyske Bank BOXEN, og det er han efter noget nær sin bedste sæson udendørs nogensinde. Det betyder også at Marcus – eller Bobbi, som Danmark og supercross-fans lige så godt kan lære er hans kælenavn, hvis I ikke ved det allerede – har skruet op for ambitionerne i år. Og hans sæson 2023, starter i Jyske Bank BOXEN!

Marcus Rene Petersen: “Det bliver super fedt endnu engang at skulle køre i Jyske Bank BOXEN! Det er utrolig stort hver gang, og ikke mindst en kæmpe oplevelse. Stemningen og opbakningen finder man bare ikke andre steder. Det er kæmpe stort! Jeg glæder mig super meget til igen at skulle høre publikum og mærke den kæmpe energi der kommer derinde. Folk skal helt klart opleve supercross, da det ikke kun er på banen man kan mærke stemningen – den er over alt på tribunerne, og så bliver der bare kørt så meget verdensklasse ræs – så tæt på at man næsten kan mærke det på egen krop! Jeg glæder mig til at se, og ikke mindst høre, jer, når I bakker alle os danske drenge op! Jeg håber helt sikkert vi ses!”

Foto: Mikkel Wendelboe #591