Danskere i Jyske Bank BOXEN – Frederik Højris!

En sen julegave herfra os! Frederik Højris er nemlig klar til at tage kampen op i Jyske Bank BOXEN, når det går løs i februar! Sidst Frederik var med var i 2020, hvilket var hans første Herning SX-start, og han er altid god for en fight. Han har haft en opadgående formkurve de seneste sæsoner, hvor han også har fået kørt sig noget hår på brystet. Desuden har han stor erfaring fra supercross rundt omkring på kontinentet. Det skal blive særdeles spændende at se hvad han kommer med, når bommen først falder, OM SNART KUN ÉN MÅNED!

Frederik Højris: “Jeg glæder mig egentlig bare til at køre i Herning for anden gang i mit liv! Stemningen var for fed første gang, og jeg tænker kun det bliver endnu federe denne her gang. Jeg har ikke de store forventninger til i år. MEN jeg kommer selvfølgelig til at give den alt hvad jeg har, for det danske publikum og så må vi se hvad det nu en gang rækker til. Jeg håber vi ses til et godt show, som altid, i Jyske Bank BOXEN d. 3-4. februar 2023!”

Foto: Mikkel Wendelboe #591