Danskere i Jyske Bank BOXEN – Mads Fredsøe!

Mads Fredsøe er et navn vi lige så godt kan lære at juble. Mads har via sin fine teknik og flotte stil markeret sig som et af de store talenter herhjemme, og efter han i sin tid tog EM-medaljer på sin 65cc, så brød han igennem i EMX125-klassen i 2022. Derfor glæder vi os blot endnu mere til hans debut på den store maskine, når det går løs til Yamaha Supercross & Freestyle Show 2023.

Mads Fredsøe: “Jeg glæder mig mega meget til at komme og køre i Herning. Jeg har kørt der et par gange på 65’eren, og det var en kæmpe oplevelse for mig. Så jeg glæder mig da mega meget til at komme og køre mod de helt store supercross-kørere og mærke stemningen i Jyske Bank BOXEN. Jeg har ikke de største forventninger, men jeg glæder mig da til noget fedt ræs. Folk skal helt klart komme i Jyske Bank BOXEN, for den fede stemnings skyld, og så for godt og overskueligt ræs!”

Foto: Mikkel Wendelboe #591