Danskere i Jyske Bank BOXEN – Mathias Jørgensen!

Mathias Jørgensen har før fået stemningen i Jyske Bank BOXEN til at skubbe til taget! Den nykronede danske mester udendørs, vender tilbage til Supercross Herning, og det bliver en fornøjelse at følge ham. Han har masser af erfaring fra verdens bedste supercross-serie i USA på CV’et, og han kommer helt sikkert for at gøre indtryk på sin Filten Racing Yamaha YZ450! Glæd jer!

Mathias Jørgensen: ”Det fede ved at køre supercross i Herning, er at man møder mange glade mennesker, og stemningen er altid fænomenal når vi danskere skal i krig! Jeg glæder mig til at komme i gang på min nye Yamaha 450 – det bliver første løb for mig på 450’eren i den kommende sæson, når det går løs i Jyske Bank BOXEN. Og folk skal da komme og kigge, og tude i nogle horn, for at hjælpe os danskere med at få de hurtige udlændinge ned med nakken!”

Foto: Mikkel Wendelboe #591