Danskere i Jyske Bank BOXEN – Sam Korneliussen!

Vi fortsætter tendensen og fejrer at vi nu er en dag tættere på jul, med endnu en bekræftet dansker fra startlisten! Sam Korneliussen er en gammel kending til Herning Supercross, og han leverer altid noget seværdigt ræs. I 2023 kommer han for et helt nyt team, på en helt ny motorcykel, som han glæder sig til at stille op på. Vi glæder os også til at se hvad han kommer med – ovenpå sin bedste udendørs-sæson nogensinde, der gav en andenplads i MX1-klassen i DM!

Sam Korneliussen: ”Det fedeste ved Supercross Herning er at køre noget fedt ræs for så mange mennesker, og under en vanvittig stemning, der ikke kan sammenlignes med noget andet! Jeg glæder mig til at komme ind og køre ræs i Jyske Bank BOXEN for sjette gang, mærke stemningen, og mit første ræs på min nye Suzuki, under vingerne hos RGS Suzuki Schneider Racing. Folk skal komme ned i Jyske Bank BOXEN fordi der altid er lagt op til noget fedt ræs, underholdning og god stemning hele aftenen begge dage!”

Foto: Mikkel Wendelboe #591