Danskere i Jyske Bank BOXEN – Mathias Tang!

Tredje søndag i advent, og igen, skal den ikke gå hen, uden en overraskelse! Og den får I her! Vi kan nemlig bekræfte at Mathias Tang er blandt de rekordmange danskere, der skal dyste i Jyske Bank BOXEN til februar! Mathias er en af dem der har satset ekstra på supercross de senere år, og som trives i netop den disciplin, via sin fine teknik og timing. Skal 2023 være hans år?

Mathias Tang: “Det er meget specielt at køre som dansker i Jyske Bank BOXEN, og det er en stemning man ikke oplever andre steder til motorløb. Jeg glæder mig uden tvivl mest til at køre ræs derinde, meeen man glæder sig også til at høre lyden af truthorn, fra det danske publikum! Folk skal selvfølgelig komme forbi Jyske Bank BOXEN for at opleve det fedeste event på dansk jord og for at støtte de danske kørere!”

Foto: Mikkel Wendelboe #591