Covid 19 situationen

Covid 19 situationen
Med julen indenfor rækkevidde, kom der i går en udmelding ved Statsministeriets pressemøde, som ganske forståeligt vækker en del tvivl og spørgsmål…
Det samme gælder naturligvis også for Team SuperCross.
Vi er som arrangør opmærksomme på, de restriktioner der kan have en indflydelse på afviklingen, og vi følger udviklingen tæt i samarbejde med Jyske Bank Boxen & MCH Messecenter Herning.
 
Indtil andet er kendt, har vi fuld fokus på at skabe et større og bedre Yamaha SuperCross & Freestyle Show end nogensinde – og vi håber, I har samme indstilling. Vores nuværende salg af billetter understreger, at vi står sammen om et fælles mål.
 
 
Vi holder jer naturligvis opdateret på situationen!
 
 
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:
 
Gennemføres arrangementet?
Ja. De nye restriktioner løber kun frem til 7/1, og det er regeringens forventning, at restriktionerne ikke forlænges.
 
Er det sikkert at komme til Yamaha SuperCross & Freestyle Show? 
Ja. Vi har i samarbejde med MCH lavet gode planer, som sikrer en tryg gennemførelse for alle. MCH har gennem hele coronakrisen gennemført talrige arrangementer med tusindvis af gæster, som via konceptet TrygtMCH altid er tilpasset de gældende retningslinjer og anbefalinger ift. smitten. Du kan læse mere om TrygtMCH her: https://www.mch.dk/trygtmch
 
Kan man få refunderet sin billet til Yamaha SuperCross & Freestyle Show, hvis arrangementet mod forventning alligevel skulle blive udsat eller aflyst?
Ja, naturligvis (billetgebyrer refunderes ikke) 
 
Kan man som udstiller få sine penge tilbage, hvis arrangementet mod forventning alligevel skulle blive udsat eller aflyst?
Ja, naturligvis