MCH gasser op til store motorsportsoplevelser

Pressemeddelelse

Store motorsportsoplevelser står parat i startblokken og startflaget vajer snart for en række store oplevelser i MCH, der kan tilfredsstille alle med hang til benzin i blodet.

Det skal handle om fart, vovemod og brølende motorer, når der blændes op for både Yamaha SuperCoss & Freestyle Show og Motorshow Herning

Motorakrobatik og adrenalinkick

For 27. gang danner Jyske Bank Boxen kulissen, når Yamaha SuperCross & Freestyle Show ræser ud over rampen og byder på action og vilde stunts den 4.-5. februar 2022. Som vanligt er det verdenstoppens kørere, der viser deres kunnen og vovemod og tæmmer de vilde motorcykler i et spektakulært show, hvor den nykårede danmarksmester i motocross, Nichlas Bjerregaard, blandt andre stiller til start.

Motorsportsinteresserede i alle aldre kan forvente en oplevelse, de sent vil glemme, for showet byder på nye, vanvittige tiltag, lyder det fra arrangøren, ASP Event.

Sideløbende med Yamaha SuperCross & Freestyle Show afholdes motorcykel- og bilmessen Motorshow, der inviterer indenfor til en verden af motorsportsoplevelser i MCH Messecenter Herning 4.-6. februar.

Messen præsenterer stort set alt, der har med motorer at gøre.

Den 25.000 kvadratmeter store indendørs udstilling byder på special-, racer-, veteran-, el- og rallybiler og ikke mindst de nye motorcykelmodeller samt alt inden for udstyr til motorcykel og bil.

I og omkring messehallerne og på landsskuepladsen vil der være rally og drifting, så der vil også være talrige motorer i aktion hele weekenden.

Der er således rig mulighed for – og på forskellige måder – at få et skud benzin i blodet i Jyske Bank Boxen og MCH Messecenter Herning i den første weekend i februar 2022.

 

MCH/Tony Brøchner