Frederik Højris er klar til start!

Frederik Højris

Frederik højris har tidligere deltaget til Yamaha SuperCross & Freestyle Show i Herning i 2020. Her var vi vidne til en fænomenal crosskører som forstod at smide sin dengang 250cc motorcykel rundt på supercross banen med de mange store hop. 

Frederik har kørt masser af store supercrossløb i Tyskland, Holland og Frankrig, og så har han0, som noget specielt for en dansker – deltaget i den engelske Arena cross-serie.

 

Frederik glæder sig til at køre SuperCross i Jyske Bank Boxen igen!

Han håber ligesom sidst på et godt show og et fedt ræs. Frederik vil gøre alt for at blive den danske deltager der ender i finalen og give de andre deltager kamp til stregen, så glæd  jer, Frederiks kunnen  på en motorcykel bliver en fryd at være vidner til.